Mijn naam is Silke van Limpt en ben 31 jaar. Geboren en opgegroeid in Bladel en mama van Wess en Fem :). In september 2017 ben ik gestart met de opleiding pedicure en tijdens deze opleiding heb ik mijn passie gevonden voor pedicure. Pedicure is een verzorgend beroep waarin ik mensen help met klachten, maar wil ook dat de mensen het zien als een verwenmoment voor de voetjes.

 

Provoet, branche organisatie voor pedicure.

Sinds oktober 2018 ben ik gediplomeerd pedicure. Om bij Provoet aangesloten te zijn, moet je in bezit zijn van een erkend diploma. Door lid te zijn bij Provoet, ben ik collectief verzekerd bij de branche voor de pedicures en ben ik altijd bezig om me te blijven ontwikkelen.

 

 

 

Mijn praktijk is in 2018 nieuw gebouwd. Via de poort kunt u achterom naar mijn praktijk aan de Willem van Oranjelaan 58. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is voor iedereen bereikbaar. Er is een parkeerplaats beschikbaar voor u als klant van Voet & Relax.

Cadeaubon!

 

Wilt u iets leuks cadeau geven?

 

Kies dan voor een cadeaubon van Voet en Relax. Kies uit een bedrag (vanaf €10,-) of ga voor een behandeling naar keuze. Geef aan voor welke gelegenheid het is en het wordt leuk voor u ingepakt!